Podsumowanie III Rybnickiej Konferencji Medycznej

III Rybnicka Konferencja Medyczna za nami. Dziękujemy naszym prelegentom za wspaniałe wystąpienia, wszystkim uczestnikom za przybycie. Chwilę czasu znalazł również nasz prezydent Piotr Kuczera aby porozmawiać o budowie hospicjum stacjonarnego w Rybniku i się przywitać. Niesamowite przemówienie naszego specjalnego gościa Jaśka Meli Fundacja Jaśka Meli Poza Horyzonty pozostawiło w nas szeroki uśmiech i refleksję. Podziękowanie również należy się naszym niezawodnym wolontariuszkom z Fundacja Puls-Med Blisko Ciebie, które dzielnie pomagały i wspierały nas przez cały dzień.

Dziękujemy sponsorom: Angelini, Restauracja Europa, TRZY ZNAKI, G.L. pharma Gerot Lannach, ConvaTec za wsparcie, bez Was konferencja nie byłaby możliwa. Firmie SABMARtv dziękujemy za transmisję online.Tutaj można obejrzeć konferencję.

Rozgłos medialny zawdzięczamy: Telewizja Regionalna TVT, Nowiny Tygodnik Regionalny, Nasze Sprawy, Gazeta Rybnicka, Rybnik.com.pl

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z dzisiejszego wydarzenia.
Do zobaczenia za rok!

Facebook FanPage